Cheltuieli mai mari la încalzire. Iată motivele!

Cheltuieli mai mari la încalzire. Iată motivele!
O locuinţă neizolată termic pierde caldură în timpul iernii, indiferent de sistemul de încalzire folosit, ceea ce determină creşterea facturii la întreţinere.

Pereţii  sunt  principala sursă de pierdere a căldurii, ajungând şi până la 35%, deoarece reprezintă cea mai mare zonă de contact cu aerul rece. Dar sunt înregistrate pierderi de căldura şi prin acoperiş(25%), punţi termice (15%), ferestre şi spaţii de pe lângă uşi (10%).



Pentru a evita aceste pierderi de căldură, trebuie să ne izolăm eficient şi corespunzător locuinţa. Austrotherm, cel mai  puternic  producător de polistiren extrudat şi expandat din România, declară: “O izolare termică eficientă depinde de foarte mulţi factori printre care se numără: folosirea unor materiale corespunzătoare, calitatea polistirenului şi respectarea indicaţiilor din partea producătorului. Cu produsele Austrotherm, dacă sunt îndeplinite principiile de montaj şi sunt folosite materiale de calitate şi corespunzătoare domeniului de aplicare, termoizolaţia este garantată până la 25 de ani, iar economiile în bani sunt substanţiale, de până la 70%.

Motiv pentru care, Castilio a pregătit cea mai buna ofertă de pe piaţă la polistirenul Austrotherm şi livrare gratuită în tot judeţul Botoşani la cumpărături mai mari de 700 de lei.

Avantajele polistirenului expandat Austrotherm EPS AF80 şi extrudat Austrotherm EPS,  produse pe care le regăseşti în magazinele Castilio la super promoţie, sunt:  produse premium, calitate austriacă, prietenoase cu mediul, garanţie îndelungată şi rezistenţă mare.

O locuinţă izolată este protejată de: ploaie, zăpadă, grindină, raze solare, frig, căldură şi cicluiri înghet-dezgheţ.

(Material publicitar).