(A) TRY GRUP Botoșani angajează Electrician Auto și Mecanic Auto - camioane și utilaje

(A) TRY GRUP Botoșani angajează Electrician Auto și Mecanic Auto - camioane și utilaje

Ești înnebunit după mașini robuste și mulți cai putere? Ești în căutarea oportunității de a te dezvolta ca electrician auto sau mecanic, în cadrul profesiei?
Acest lucru este posibil la TRY GRUP!
TRY GRUP Botoșani este în căutare de Electrician auto” și Mecanic debutant”, care să-și dezvolte abilitățile și cariera alături de o echipă în plină ascensiune.


 

Compania promite un mediu de lucru dinamic și profesionist, care îți va oferi mereu provocări noi și care te va încuraja să îți îmbunătățești cunoștințele.
Se oferă un pachet salarial motivant și traininguri de specialitate pentru dezvoltarea competențelor specifice postului.

Detalii și informații suplimentare la: 0745 282 951
www.trygrup.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ordin de protecție emis de polițiști, după ce o tânără a fost amenințată și lovită de propria mamă

astăzi, 13:55
186

S-a întâmplat în județul vecin. Tânăra s-a prezentat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, din județul Suceava, și a sesizat faptul că vineri, în jurul orei 2...

Sărbătoare cu sute de creștini: Icoana la care mama lui Enescu s-a rugat pentru a zămisli un prunc (fotogalerie)

astăzi, 11:02
581

Sâmbătă, 23 septembrie, la Mănăstirea Gorovei a fost sărbătorită Zămislirea Sfântului Ioan Botezătorul si icoana făcătoare de minuni aflată la acest așezamânt monahal....

Avertismentul unui cunoscut medic, după ce două persoane s-au intoxicat în beciul locuinței: „Fierbe tulburelul! Atenție, nu e de glumit!”

astăzi, 10:15
137

Medicul Tudor Ciuhodaru spune că un bărbat, în vârstă de 85 de ani și o femeie, de 74 ani, sunt în stare critică, după ce au ajuns la UPU fiind găsiți intoxicați în be...