(A) TRY GRUP Botoșani angajează Electrician Auto și Mecanic Auto - camioane și utilaje

(A) TRY GRUP Botoșani angajează Electrician Auto și Mecanic Auto - camioane și utilaje

Ești înnebunit după mașini robuste și mulți cai putere? Ești în căutarea oportunității de a te dezvolta ca electrician auto sau mecanic, în cadrul profesiei?
Acest lucru este posibil la TRY GRUP!
TRY GRUP Botoșani este în căutare de Electrician auto” și Mecanic debutant”, care să-și dezvolte abilitățile și cariera alături de o echipă în plină ascensiune.


 

Compania promite un mediu de lucru dinamic și profesionist, care îți va oferi mereu provocări noi și care te va încuraja să îți îmbunătățești cunoștințele.
Se oferă un pachet salarial motivant și traininguri de specialitate pentru dezvoltarea competențelor specifice postului.

Detalii și informații suplimentare la: 0745 282 951
www.trygrup.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferiță cu „boala vitezei” trasă pe dreapta de polițiști, avea și permisul suspendat!

Sâmbătă, 22 Iunie 2024
463

La data de 21 iunie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Bucecea, un autoturism, condus de o femeie de 40 de ani, care rula cu viteză...

Cămașa cu altiță celebrată la Botoșani (Foto)

Sâmbătă, 22 Iunie 2024
145

Expoziția „Suprapuneri estetice - Cămașa românească”, recent vernisată la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian”, se înscrie în ceea ce numim celebrarea un...

Povestea Ioanei, fata cu vise de aur din Botoșani. A făcut facultatea ajutată de „Glasul Vieții”: O singură restanță din cauza laptopului vechi!

Sâmbătă, 22 Iunie 2024
447

Ioana Calinic,  în vârstă de 23 de ani, a reușit să urmeze Facultatea de Design din cadrul Universității de Arte ,,George Enescu” din Iași (UNAGE) datorită părintelui Da...