(A) Banca Transilvania angajează Manager Relații Clienți MidCorporate, Sucursala Botoșani

(A) Banca Transilvania angajează Manager Relații Clienți MidCorporate, Sucursala Botoșani

Candidatul Ideal

Îți place domeniul vânzărilor și faci asta de minimum 3 ani? Ai luat examenul de licență și te pricepi să te faci înțeles, indiferent că vorbim despre clienți, colegi sau doamna de la florăria din colț? Prietenii îți spun că ai atitudine pozitivă și calități de teamplayer adevărat?
Despre engleză nu te mai întrebăm, știm că urmărești postările cool de pe youtube și pinterest.
Dacă ai răspuns cu “da” la minim trei din întrebările de mai sus, ai intrat direct pe lista noastră scurtă și ți-ai mărit șansele să intri în spiritul #peopleofBT.

Descrierea jobului

Îți dorești un job altfel?
Hai să:

Cunoști produsele și serviciile noastre pentru a promova în rândul clienților persoane juridice, clasificate ca și Corporate;
Reprezinți forța de vânzări pe segmentul de clienți MidCorporate și să promovezi imaginea băncii;
Reprezinți interfața între clientul MidCorporate și bancă, vei fi responsabil de relația cu clienții MidCorporate, pe care banca îi are în portofoliu. Ne-ar mai fi necesare și:
Studii superioare finalizate, în domeniul economic;
Experiența anterioară 2-3 ani în vânzări Corporate/IMM, în domeniul bancar;
Perseverență, abilități de comunicare și negociere;
Capacitate de organizare și planificare.

Descrierea companiei

Altfel…
Faptul că suntem cel mai mare grup financiar din România ne responsabilizează să susținem dezvoltarea mediului de afaceri și comunitățile din care facem parte, oriunde și oricand. Ne place să încurajăm vise îndrăznețe fie că sunt ale colegilor sau ale clienților noștri și suntem foarte bucurosi să le vedem devenind realitate.

Cei peste 2,5 milioane de clienți și cei peste 7.000 de colegi ne dau în fiecare zi încrederea că putem fi mai buni. Așa am reușit să atragem alături de noi acționari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstrucție și Dezvoltare și să fim singurul brand bancar românesc prezent în Brand Finance 500 Ranking 2018 și Cel mai valoros brand bancar din România, conform Brand Finance Romania 2017.

Ce zici, merită să te alături echipei?

Dacă vrei să te alături echipei BT, te rugăm să îți trimiti CV-ul, specificând postul pentru care dorești să aplici la adresa de e-mail:  ionela.joita@btrl.ro sau să-l depui la sediul Băncii Transilvania, Sucursala Botoșani,  Strada Marchian nr.1, până în data 08.04.2022.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
152

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
297

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
70

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...