Taxe eliminate la Prefectura Botoşani şi la serviciile din subordine, de la 1 februarie!

Nu mai puţin de opt taxe care se plăteau până acum la Instituţia Prefectului Botoşani şi la Serviciul de Permise şi cel de Paşapoarte au fost eliminate începând cu data de 1 februarie.

Taxe eliminate la Prefectura Botoşani şi la serviciile din subordine, de la 1 februarie!

Potrivit prefectului Dan Nechifor, la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor s-a eliminat taxa pentru furnizarea unor date, taxa pentru înmatriculare, taxa de examinare pentru toate categoriile de solicitanţi şi taxa pentru emisiile poluante.

La Serviciul de Paşapoarte s-a eliminiat taxa pentru serviciul public prestat şi tariful suplimentar pentru eliberarea paşaportului simplu temporar.

În ceee ce priveşte Instituţia Prefectului, s-a eliminat taxa pentru aplicarea apostilei pe actele oficiale administrative la persoanele fizice şi jurididice şi taxele pentru înregistrarea cererilor pentru aplicarea apostilei.

“Cea mai mare taxă eliminată este cea pentru eliberarea paşaportului simplu, care era în suma de 100 de lei, celelalte taxe variau între 22 şi 84 de lei”, a precizat prefectul Dan Nechifor. 

 

Spune-ne opinia ta