Mandatul prefectului Dan Nechifor expiră peste câteva zile. Ce spun social-democrații despre schimbare!

Mandatul prefectului de Botoșani, Dan Nechifor, care a fost numit la conducerea Instituției Prefectului, prin detașare de la Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași, expiră la finele acestei săptămâni.

Mandatul prefectului Dan Nechifor expiră peste câteva zile. Ce spun social-democrații despre schimbare!

Nechifor a fost numit pe funcție pe 18 februarie 2016, fiindu-i prelungită detașarea de două ori până acum, din șase în șase luni.

În aceste condiții, dacă nu se va produce o schimbare în cursul acestei săptămâni, prefectul numit de Guvernul tehnocrat ar putea rămâne în continuare pe funcție. 

"Hotărârea de Guvern a fost emisă pe 18 februarie 2016 și expiră perioada de șase luni  de zile prevăzută de lege", a precizat prefectul Dan Nechifor. 

Social-democrații botoșăneni nu au făcut nici până la această dată public numele vreunei persoane pe care o susțin pentru funcția de prefect, spunând că sunt în analiză.

"Dacă expiră perioada de angajament a domnului prefect o și poate prelungi, dacă între timp Guvernul, în speță Ministerul Afacerilor Interne, va avea o variantă, sigur că se va produce. Unele Guverne au făcut schimbările peste noapte, dar cred că puțină răbdare și mai multă analiză este foarte bună", a spus Costică Macaleți, președintele organizației municipale a PSD Botoșani. 

 

 

Spune-ne opinia ta