Sute de locuri de parcare scoase la licitație, în municipiul Botoșani. Vezi când!

Municipalitatea va scoate la licitație în vederea concesionării locurile de parcare din municipiul Botoșani pentru care nu s-a plătit taxa de rezervare.

Sute de locuri de parcare scoase la licitație, în municipiul Botoșani. Vezi când!

Lictația va avea loc la începutul lunii mai, în zilele de 8,9 și 10, la Casa Cărții.

În data de 8 mai, începând cu ora 09.00, se vor scoate la licitație locurile de parcare situate în perimetrul dintre Bulevardul M. Eminescu-strada Petru Rareș-strada Bucovina-strada Mihai Kogălniceanu-strada Pacea-strada Sucevei.

Pe 9 mai, tot de la ora 09.00, se vor licita locurile de parcare din perimetrul Calea Națională-strada Grivița-strada Tudor Vladimirescu-strada Ion Pillat-strada Petru Rareș-Bulevardul M. Eminescu.

Pe 10 mai licitația se va organiza pentru locurile de parcare neocupate de pe Calea Națională, inclusiv tronsonul între Calea Națională nr. 8-10 și strada Adrian Adamiu-strada Împărat Traian-strada Gen. Ghe Avramescu-strada Parcul Tineretului-strada Săvenilor-strada Grivița.

"Cetățenii sunt invitați să se înscrie din timp la licitație. Se pot prezenta la sediul Serviciului Patrimoniu de la Casa Cărții", a precizat viceprimarul Marian Murariu.

Pentru persoanele fizice prețeul de pornire la licitație, pentru un an, pleacă de la 117 lei, iar pentru persoanele juridice de la 420 de lei. La ora actuală mai sunt disponibile aproximativ 1.000 de locuri de parcare. 

 

Spune-ne opinia ta