Solicitare pentru scoaterea liniilor de tramvai nefolosite

Solicitare pentru scoaterea liniilor de tramvai nefolosite

Situația liniilor de tramvai din municipiul Botoșani care nu au mai fost date în folosință a fost readusă în discuție în ultima ședință de Consiliu Local de consilierul social-democrat Ady Petrușcă.

Consilierul i-a cerut primarului să se identifice o soluție pentru a putea fi scoase liniile de tramvai pentru că acestea creează disconfort.

"Aș vrea să îl rog pe domnul primar dacă se va putea în viitor. Intersecția Kogălniceanu cu Primăverii, până în sensul giratoriu, este calea de rulare de la tramvai. Produce un disconfort în zonă, cât are ea, 300 de metri liniari, poate reușim să o scoatem și să facem așa cum ar trebui asfaltul", a spus Ady Petrușcă.

În vara acestui an a existat o discuție referitor la liniile de tramvai de pe strada Nicolae Iorga și de pe Viilor, care nu au fost folosite niciodată, fiind construite pe vremea lui Ceaușescu când exista dorința de a extinde linia de tramvai și de a o conecta la Bazar, la Pod de Piatră. Din lipsă de fonduri, scoaterea acestor linii a rămas doar la stadiul de intenție. 

Citește și Liniile de tramvai nefolosite din Botoșani, pericol pentru șoferi, ar putea fi SCOASE! FOTO

 

 

Spune-ne opinia ta