Societatea de apă luată în vizor și în ședința de CL: „Nova Apaserv este un dezastru și trebuie să luăm atitudine!” (video)

Societatea de apă Nova Apaserv a fost ținta consilierilor USR și în ședința de Consiliu Local, nu doar în ședința de Consiliu Județean.

Societatea de apă luată în vizor și în ședința de CL: „Nova Apaserv este un dezastru și trebuie să luăm atitudine!” (video)

Ieri, la CJ, consilierii USR au cerut demiterea conducerii Nova Apaserv și luarea de măsuri urgente pentru salvarea oamenilor care au ajuns la exasperare din lipsa apei curente.

În cadrul ședinței de Consiliu Local, Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR le-a solicitat colegilor să voteze împotriva proiectului de pe ordinea de zi, care prevede acordarea unui mandat special reprezentantului CL în Adunarea Generală a Acționarilor din Nova Apaserv.

Raluca Curelariu a declarat că, de-a lungul timpului, au fost votate mandatele pentru Nova Apaserv „cu ochii închiși”.

Avem ceva vreme de când tot votăm toate mandatele astea pentru Nova Apaserv, cu ochii închiși. E pe principiul lasă să fie, înțeleg, că oricum noi nu contăm. În același timp avem o problemă majoră, noi, ca municipiu, cu tot ceea ce se întâmplă la Nova Apaserv. Înțeleg că suntem legați de mâini și de picioare din anumite puncte de vedere. În același timp, să mergem să votăm: da fraților, nu ținem cont de ordonanța lui Ciolacu și lasă-i să fie câți șefi vor ei. Ce dacă sunt 57 la 500 de oameni, în condițiile în care la intervenții sunt doar 14 oameni. Și ce dacă avem un departament juridic de cinci oameni, iar noi plătim consultanță. Și ce dacă dăm 150.000 de lei pentru verificarea calculatoarelor”, a declarat Raluca Curelariu în cadrul ședinței de Consiliu Local.

Consilierul USR a solicitat sprijinul colegilor să voteze împotriva proiectului de pe ordinea de zi a deliberativului. Drept dovadă, proiectul nu a trecut.

Vrem noi, ca municipiu, să mergem la Nova Apaserv să spunem că da, fraților, faceți treabă bună în condițiile în care nu reușim să acoperim gropile în urma dumneavoastră. Da, fraților, faceți treabă bună în condițiile în care lumea de la etajul patru nu poate să facă duș în timpul zilei. Nu, nu putem da un astfel de mandat, pentru că municipiul Botoșani trebuie să recunoască că Nova Apaserv este un dezastru și trebuie să luăm atitudine. Nu bătând din palme la fiecare proiect care vine pe masa Consiliului Local. Vă rog să votați împotrivă!”, a finalizat Raluca Curelariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1123

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9671

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1305

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...