(Și) aleșii de la județ și-au luat vacanță: 10 absenți în prima ședință de după alegeri la Botoșani! (foto, video)

Ședința de Consiliu Județean aferentă lunii iunie a durat maximum 30 de minute, timp în care au fost votate 12 proiecte, plus o completare a ordinii de zi.

(Și) aleșii de la județ și-au luat vacanță: 10 absenți în prima ședință de după alegeri la Botoșani! (foto, video)

Consilierii județeni s-au întrunit în ședință ordinară în cursul zilei de joi, 27 iunie, aceasta fiind prima ședință susținută de Consiliul Județean Botoșani după alegerile din 9 iunie 2024.

Dacă înainte de alegeri aleșii de la județ au fost preocupați de soarta județului Botoșani și s-au arătat interesați de proiectele puse pe masă de președintele CJ, de această dată unii nici nu s-au mai complicat să bifeze cu prezența.

De la această ședință ordinară au lipsit 10 consilieri județeni. Toate proiectele aflate pe ordinea de zi au trecut de votul consilierilor cu unanimitate.

Doina Federovici, președintele în funcție al Consiliului Județean (CJ) Botoșani, i-a și anunțat că în perioada imediat următoare va organiza o ședință extraordinară, care se va desfășura prin mijloace electronice.

O situație similară s-a petrecut și miercuri la ședința de Consiliu Local a Primăriei municipiului Botoșani. Mai mulți consilieri au absentat, nimeni nu a avut nimic de obiectat și proiectele au fost aprobate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bugetul Consiliului Județean Botoșani a fost rectificat, vizate sunt și mai multe proiecte! (video)

Joi, 27 Iunie 2024
1596

Bugetul propriu al Consiliului Județean a fost rectificat cu suma de 15.000,00 de lei atât pe partea de venituri, cât și pe partea de cheltuieli aferente anului 2024.De asemenea, mod...

Un polițist din Botoșani se pensionează, cine îi ia locul în ATOP! (foto, video)

Joi, 27 Iunie 2024
1240

Joi la amiază, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ, consilierii județeni s-au întrunit în ședința ordinară aferentă lunii iunie.Printre proiectele aflate pe ord...

Absențe motivate și liniște în plenul CL, a fost votat președintele pentru următoarele ședințe la Botoșani! (Foto, Video)

Miercuri, 26 Iunie 2024
1115

Miercuri, 26 iunie, a avut loc prima ședință de Consiliu Local organizată de Primăria municipiului Botoșani după alegerile din 9 iunie.Absențe motivate, liniște și pace în plen...