Un polițist din Botoșani se pensionează, cine îi ia locul în ATOP! (foto, video)

Întruniți în ședință ordinară, aleșii de la județ au avut de votat un proiect de hotărâre pentru validarea unei noi persoane ca membru în ATOP.

Un polițist din Botoșani se pensionează, cine îi ia locul în ATOP! (foto, video)

Joi la amiază, în sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ, consilierii județeni s-au întrunit în ședința ordinară aferentă lunii iunie.

Printre proiectele aflate pe ordinea de zi a ședinței se numără și un proiect ce face referire la modificarea componenței Autorității Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Botoșani.

Tapalagă Paul Iulian, fostul reprezentant al Corpului Național al Polițiștilor – Consiliul Teritorial Botoșani s-a pensionat, motiv pentru care structura a fost nevoită să desemneze un nou om al legii ca reprezentant în ATOP.

Astfel, în locul lui Tapalagă Paul Iulian a fost numit inspector principal de poliție Roman Constantin, iar astăzi, în plenul CJ, a fost validat drept membru în ATOP.

Proiectul a fost votat de toți consilierii județeni prezenți, trecând cu unanimitate de voturi.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică este constituită din şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean, un reprezentant al Corpului Naţional al Poliţiştilor, subprefect, 6 consilieri desemnaţi de Consiliul Judeţean, 3 reprezentanţi ai comunităţii, desemnaţi de preşedintele Consiliului Judeţean, șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean, șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean, şeful Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Române și șeful Poliției Locale din municipiul reședință de județ.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Bugetul Consiliului Județean Botoșani a fost rectificat, vizate sunt și mai multe proiecte! (video)

Joi, 27 Iunie 2024
1598

Bugetul propriu al Consiliului Județean a fost rectificat cu suma de 15.000,00 de lei atât pe partea de venituri, cât și pe partea de cheltuieli aferente anului 2024.De asemenea, mod...

(Și) aleșii de la județ și-au luat vacanță: 10 absenți în prima ședință de după alegeri la Botoșani! (foto, video)

Joi, 27 Iunie 2024
666

Consilierii județeni s-au întrunit în ședință ordinară în cursul zilei de joi, 27 iunie, aceasta fiind prima ședință susținută de Consiliul Județean Botoșani după aleger...

Absențe motivate și liniște în plenul CL, a fost votat președintele pentru următoarele ședințe la Botoșani! (Foto, Video)

Miercuri, 26 Iunie 2024
1116

Miercuri, 26 iunie, a avut loc prima ședință de Consiliu Local organizată de Primăria municipiului Botoșani după alegerile din 9 iunie.Absențe motivate, liniște și pace în plen...