Sală goală la şedinţa AGA de la ADI Ecoproces. "Avem treabă, tăiem porcul..."

Primarii din judeţ au absentat în masă de la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de la ADI Ecoproces. 

Sală goală la şedinţa AGA de la ADI Ecoproces. "Avem treabă, tăiem porcul..."

Aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Ecoproces pe anul 2018, dar şi aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciului public de salubrizare de la nivelul judeţului Botoşani, nu a fost posibilă întrucât la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor de marţi nu a fost cvorum.

Puţin peste 10 a fost numărul celor prezenţi la şedinţă, motiv pentru care întâlnirea în care se vor aproba cele două puncte a fost reprogramată pentru ziua de miercuri.

“Sunteţi disciplinaţi şi mă bucur că sunteţi prezenţi, ceilalţi nu au cultura asocierii şi nu este în regulă. Dat fiind că nu avem cvorum amânăm şedinţa”, a spus Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean, care este şi preşedintele ADI Ecoproces.

Un consilier local de la Primăria Mihai Eminescu, prezent la şedinţă, s-a arătat nemulţumit de faptul că este purtat pe drumuri.

“Putea fi găsită o altă zi pentru că toată lumea are treabă săptămâna asta. Am pierdut azi, am făcut un drum, mâine venim iar?”, a spus consilierul local.

“Acum este momentul şi s-a găsit de cuviinţă să se facă chestiunea aceasta mai devreme nu se putea. Avem treabă, tăiem porcul, facem cârnaţi, dar asta este situaţia”, a replicat Macaleţi.

 

 

 

Spune-ne opinia ta