Prime de sărbători pentru angajaţii societăţilor subordonate Consiliului Local Botoşani. Cât primesc!

Prime de sărbători pentru angajaţii societăţilor subordonate Consiliului Local Botoşani. Cât primesc!

Angajaţii din societăţile subordonate Consiliului Local Botoşani au portofelele mai pline de sărbători. Aceştia au primit prime de Crăciun, acordarea bonusului financiar fiind prevăzută în contractele colective de muncă.

Cele mai consistente prime le primesc salariaţii de la societatea Modern Calor şi de la Eltrans. Dacă la societatea de termoficare fiecare salariat a beneficiat de un bonus luna aceasta, pe lângă salariu, de 350 lei, la Eltrans s-au acordat tichete cadou în valoare de 300 de lei.

La Locativa s-au acordat tichete de masă în cuantum de 150 de lei, iar la societatea Urban Serv prima de Crăciun se ridică la 150 de lei de angajat.

În rest, doar angajaţii de la privat se mai bucură de prime de sărbători, pentru bugetari fiind doar o amintire acordarea unor astfel de cadouri financiare.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
284

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
123

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
130

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...