Răspunsul Consiliului Judeţean pentru sătenii din Havârna: "Acolo s-a rupt asfaltul, care este foarte vechi!"

Conducerea Consiliului Judeţean a aflat de planurile sătenilor de la Havârna de a protesta faţă de lucrările de plombare a drumului judeţean 293.

Răspunsul Consiliului Judeţean pentru sătenii din Havârna: "Acolo s-a rupt asfaltul, care este foarte vechi!"

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dorin Birta, susţine că înţelege nemulţumirile oamenilor de la Havârna, însă dă de înţeles că lucrările de plombare a gropilor, efectuate în toamna trecutp, au fost bune, restul carosabilului fiind însă mult prea vechi.

"Am înţeles că acolo s-au făcut lucrări de proastă calitate. Lucrările au fost însă au fost făcute bine, acolo au fost plombări. Plombele sunt în regulă, însă s-a rupt asfaltul, care este foarte vechi. Nu spun că nu sunt şi plombe care au cedat dar acest lucru a fost cauzat de ruptura asfaltului din jur. Acolo fără covor asfaltic nu se poate rezolva pe termen lung. În funcţie de banii care vin la CJ, o să intervenim pe toate drumurile judeţene, nu numai Havârna. De când am venit eu la CJ, Havîrna a avut prioritate şi lucru acesta se poate vedea- covorul asfaltic turnat în interiorul localităţii şi reparaţiile care au fost făcute pe acel drum, drum care nu a mai fost reparat de ani de zile", susţine Dorin Birta.

Sătenii din Havârna au anunţat că vor organiza acţiuni de protest la Consiliul Judeţean din cauza gropilor şi a asfaltului distrus de pe drumul judeţean 293, în condiţiile în care în toamna trecută au fost făcute lucrări care nu au durat.

 

Spune-ne opinia ta