O nouă firmă va repara străzile din municipiul Botoșani

O nouă firmă va repara străzile din municipiul Botoșani

La mai bine de un an și jumătate de când a câștigat contractul pentru întreținerea străzilor din municipiul Botoșani, firma Tehnic Asist a anunțat primăria că renunță la subcontractorul cu care a lucrat până acum.

Potrivit viceprimarului Marian Murariu, noua societate care va interveni de acum înainte pentru lucrările de reparații din oraș este Conrec, cea care de altfel s-a ocupat vreme de mai mulți ani de această activitate.

"Am primit o adresă de la compania Tehnic Asist prin care ne anunță că înlocuiește un subcontractant. Până acum au avut ca și subcontractant firma Total Invest Grup și au reziliat contractul și îl înlocuiesc cu firma Conrec. Anumite lucrări pe care le au dumnealor le vor face cu firma Conrec. Firma Tehnic Asist într-adevăr lucrează foarte greu. Din programul de lucrări pe această săptămână au realizat doar 20% din obiective. Sunt nemulțumit și sper ca noul contractor care vine să își facă treaba repede și bine, să nu mai avem problemele de până acum. Firma Tehnic Asist este specializată pe lucrări mari, în special în afara orașelor și a localităților și nu au tehnologia necesară pentru municipii și nici specialiști pentru genul de lucrări care se fac în municipiu și au apelat la o firmă cu foarte multă experiență specializată pe așa ceva", a declarat viceprimarul Marian Murariu.

Contractul pentru întreținerea străzilor a fost semnat în august 2015 și are o durată de patru ani. Valoarea acestuia este de 13 milioane de lei.

 

 

Spune-ne opinia ta