Ministrul Transporturilor a ajuns la Botoșani - FOTO

 Ministrul Transporturilor a ajuns la Botoșani - FOTO

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a ajuns, joi, la Botoșani, scopul vizitei oficialului guvernamental fiind acela de a se identifica soluții pentru o parte dintre drumurile naționale din județul Botoșani, în special pentru drumul Manoleasa-Rădăuți Prut, care din drum național de pământ a devenit drum național acoperit cu piatră.

Vizita ministrului vine la câteva zile după protestul cetățenilor din comuna Mnaoleasa, care au cerut asfaltarea drumului. 

Ministrul a ajuns la Botoșani însoțit de Ovidiu Laicu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, și de senatorul Doina Federovici. Răzvan Cuc a fost întâmpinat la Palatul Administrativ de Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean, cei doi vicepreședinți, Dorin Birta și Liviu Toma, prefectul Dan Nechifor, parlamentari PSD, precum și de o parte dintre primarii din județ, care au pe raza unităților administrativ-teritoriale tronsoane de drum național.
 
În timp ce se saluta cu parlamentarii, ministrul transporturilor a spus că a venit la Botoșani "cu soluții". După întâlnirea de la Consiliul Județean, ministrul se va deplasa la Manoleasa, pentru a verifica personal starea drumului national.

La finalul vizitei, acesta va sustine o conferinta de presa la sediul Primariei Manoleasa, acolo unde se va intalni si cum primarii comunelor din zona de granita.







 

 

 

Spune-ne opinia ta