Ministrul a menționat că acest tronson nu este singurul care i-a fost adus în atenție, alte două drumuri naționale, respectiv DN 28B Botoșani-Târgu Frumos și DN 29D Botoșani-Ștefănești, fiind pe lista celor pentru care se solicită finanțare.
La întâlnirea de la Consiliul Județean la care au participat prefectul, șefii Consiliului Județean, primari și parlamentari, dar și reprezentanți de la Drumurile Naționale, presa nu a avut acces, dar Răzvan Cuc a precizat că după ce va vizita drumul de la Manoleasa va spune ce soluții are pentru acest tronson, dar va vorbi și despre alte obiective de investiții prinse în programul de guvernare.
"Vizita mea la Botoșani a fost agreată de comun acord și cu doamna senator Federovici care a fost primul senator care împreună cu echipa de aici s-a înscris în audiență și mi-a adus la cunoștință trei probleme majore ale județului, este vorba de DN 24C, DN 28B și DN 29D. În cursul zilei de duminică a avut loc un protest pe tronsonul DN 24C, sunt convins că ați primit promisiuni din partea multor oficialități că se va remedia problema de acolo, tocmai de asta am decis să vin pentru a identifica soluții pertinente care vor fi puse în practică în perioada următoare. În timpul dezbaterilor din cadrul comisiilor de transport și de buget am constatat că unii parlamentari au inoculat o idee care aș spune că nu este tocmai de bun augur, în sensul că Moldova ar fi fost dată uitării în programul de guvernare și nu s-au alocat fonduri pentru proiectele de investiții. Vom comunica soluțiile pentru Botoșani", a declarat ministrul transporturilor.
La ora actuală pentru drumul Botoșani-Tg. Frumos a fost depus studiul de fezabilitate la comisia tehnico-economică a Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), pentru drumul Manoleasa-Rădăuți Prut studiul de fezabilitate a fost depus la comisia tehnico-economică din cadrul Ministerului Transporturilor, iar pentru drumul Botoșani-Ștefănești studiul de fezabilitate a fost depus la comisia tehnico-economică a CNAIR.