HOȚIE LA LOTERIA condusă de Ovidiu Portariuc. Revolta jucătorilor: "Rușine! Sunteți niște hoți ca și Dragnea! Dați-ne banii înapoi!"

HOȚIE LA LOTERIA condusă de Ovidiu Portariuc. Revolta jucătorilor: "Rușine! Sunteți niște hoți ca și Dragnea! Dați-ne banii înapoi!"

Incredibila hoție organizată de Loteria Română pe 31 decembrie 2018 – a luat banii pe două extrageri, dar a organizat una singură – a stârnit furia celor care au cumpărat bilete. Mulți dintre ei au scris mesaje pe pagina de Facebook a Loteriei Naționale. Prinsă cu mâța-n sac, Loteria tace, nu le răspunde oamenilor, arată Grigore Carianu într0un articol pe ziaristii.com.

Unul dintre aceștia face o observație interesantă: „Au avut încasări de 17 milioane de lei și au dat premii în valoare de 3,9 milioane”. Asta spune totul despre reaua-credință a Loteriei: a făcut sper-profit printr-o înșelătorie.

În mesajele lor, jucătorii și-au îndreptat furia spre conducerea anonimă a Loteriei, dar și spre PSD (Loteria Română este condusă de fostul primar de Botoșani, Ovidiu Portariuc) și responsabilii cei mari: ministrul Justiției, Orlando Teodorovici, și mentorul său politic, Liviu Dragnea.
 

Mesaje de pe pagina Loteriei Române:

Mihaela Pirvuta: Hoților! Toți cei care am fost păcăliți trebuie să facem reclamație la OPC. Eu am fost informată că va fi extragere dublă. Azi am făcut reclamație. Nu va rămâne așa, nu ne puteți fura pe față.

Sorin George Genes: Băi, golanilor PSD-iști! Unde a fost extragerea dublă? M-ați convins cu ocazia asta că sunteți niște hoți ordinari și să nu mai pun bilete la voi! Hai sictir, hoților!

Cozma Lidia: Hoție pe față, credeți că suntem proști? Păi, cum adică, ne luați nouă dublu pe bilete ca să măriți fondul de premiere? Păi, așa trebuia să ne spuneți când am cumpărat biletele, să vedem cine mai cumpăra? Ne-ați furat și asta nu va rămâne așa!

Bacaoanu Andrea: Și de ce trebuia dublu plătit dacă nu a fost extragere dublă? Cum puteți minți oamenii în halul ăsta? Banii cine n-i dă înapoi?

Marius Lucian Stefanescu: Eu nu mai joc. A fost ultimul bilet. Ne-au mințit și am plătit dublu. Haideți să nu mai jucăm, să boicotăm Loteria! Eu am încheiat cu mizeria asta de loterie PSD-istă.

Hoție la loterie: au furat o extragere „6 din 49”! Au deturnat banii jucătorilor, că e foame mare la buget. Orlando, scoate banii!
Stefan Dan: Loteria hoților. Eu zic să ne asociem și să-i dăm în judecată, întrucât ei au anunțat extragere dublă.

Vlad Marcu: Eu mâine mă duc la OPC să depun o plângere, dar sunt deschis la o asociere, dacă se organizează.

Ciprian Balajan: Sunt niște mincinoși. Era vorba de două trageri, de asta am plătit preț dublu. O să vă dau în judecată pentru înșelăciune.

Ganciu Alin: Data viitoare poate nu mai faceți nicio extragere… doar prețul la bilet să fie dublu.

Radu Cotoara: Și care era extragerea cea specială??? Că nu înțeleg. Sau acel special era vreun cod anume pentru buzunarul vostru??? Să vă fie rușine! Am plătit trei bilete la preț dublu… ca la urmă să văd că sunteți umbra celor din guvern… Rușine!

Irina Pavel: Bună seara! Nu am înțeles de ce s-a taxat dublu dacă tragerea a fost simplă. Operatotarea mi-a spus că este tragere dublă, ceea ce s-a dovedit o mare păcăleală. De aceea am să depun o plângere la ANPC, iar după aceea am să dau Loteria în judecată.


Cum au atras jucătorii

La „tragerile speciale de Anul Nou”, Loteria Română şi-a înşelat jucătorii (sute de mii de oameni) pe trei fronturi: Loto „6 din 49”, Loto „5 din 40” şi Joker.

La toate cele trei sisteme de joc, Loteria a dublat prețul variantelor jucate. Astfel, varianta simplă a costat astfel:

Loto 6/49 ……. 10 lei (în loc de 5 lei)
Loto 5/40 ……… 6 lei (în loc de 3 lei)
Joker …………… 8 lei (în loc de 4 lei)

Doar la Noroc, prețul variantei simple a rămas neschimbat: 3 lei.

În pliantul tipărit cu ocazia „tragerilor speciale de Anul Nou”, Loteria Română a anunțat clar, explicit, că vor fi câte două trageri pentru fiecare dintre cele trei sisteme de joc la care s-a dublat prețul. Concret:

„Se vor efectua două trageri:

I – Tragerea Principală

II – Tragerea Suplimentară

Fiecare bilet jucat participă la ambele trageri”.

În realitate, a fost o singură tragere.

Iată, de exemplu, cum era anunțat prețul variantei simple pentru Loto „6 din 49”:

„Prețul variantei, care participă la ambele trageri, este de 10,00 lei, urmând ca la tragerile următoare prețul să revină la 5,00 lei”.

Precizări similare s-au făcut şi pentru Joker, şi pentru Loto „5 din 40”.

Deci, Loteria nu poate invoca nicio confuzie, ci doar o imensă înşelătorie, mai scrie sursa citata.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
616

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
464

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3005

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...