Grădiniță modernă inaugurată în comuna Gorbănești (fotogalerie)

Grădiniță modernă inaugurată în comuna Gorbănești (fotogalerie)

O grădiniță modernă a fost inaugurată, vineri, în localitatea Vânători din comuna Gorbănești. Investiția depășește 1,5 milioane de lei, incluzând două terenuri de joacă și sisteme inteligente de securitate.

Panglica a fost tăiată de primarul Ionuț Melinte, președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, și inspectorul școlar general Bogdan Suruciuc. Oficialitățile au participat apoi la slujba de sfințire, alături de zeci de cadre didactice și locuitori ai comunei.

„Prichindeii vor merge din această toamnă cu drag la grădiniță. O clădire nouă, cu toate dotările necesare, își deschide din acest an școlar ușile pentru cei mici. Grădinița are două terenuri de joacă, sistem de supraveghere video, sistem electronic de acces şi sistem de alarmă. Investiția în viitorul copiilor din Gorbănești este rodul muncii în echipă, a parteneriatului social-democrat pentru binele comunităților locale!”, a notat pe Facebook Doina Federovici.

Investiția a fost finanțată de Banca Mondială prin Ministerul Educației și din bugetul local, partea de cofinanțare fiind de aproximativ 400.000 de lei.
















 

 

Spune-ne opinia ta