Forţe de ordine mobilizate şi astăzi la Corni!

Forţe de ordine mobilizate şi astăzi la Corni!

Echipaje de jandarmi şi poliţie au patrulat toată noaptea prin Corni, efectivele fiind prezente şi în cursul zilei de marţi. Oamenii au anunţat că se vor aduna din nou în faţa Primăriei pentru a strânge semnături în vederea organizării unui referendum pentru schimbarea primarului Dorel Dorneanu.

Protestele la Corni au început pe 1 ianuarie, când sute de localnici au ieşit în stradă nemulţumiţi că nu au mai fost organizate obiceiurile de iarnă, spunând că principalul vinovat este primarul.

“Nu au fost incidente deosebite. Jandarmii sunt şi acum mobilizaţi acolo, nu au fost străzi blocate. Aştept delegaţia de la ei cu listele cu semnături, au spus că vor veni să le depună”, a precizat prefectul Dan Nechifor.

Primarul comunei Corni a ajuns, luni seara, la Unitatea de Primire Urgenţe după ce i s-a făcut rău. În cursul nopţii acesta a fost transferat la Iaşi pentru mai multe investigaţii. 

Pentru a putea fi organizat referendumul e nevoie de semnăturile a 25% dintre localnicii din fiecare sat al comunei Corni. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Programul casieriilor Nova Apaserv în vacanța de Paște!

astăzi, 15:52
12

În perioada 1 – 7 mai casieriile societății Nova Apaserv vor avea un program diferit. Astfel, de 1 Mai doar unele casierii vor fi deschise publicului.Este vorba despre cea de pe Bule...

(P) Ghid complet pentru achiziționarea unui nou aragaz

astăzi, 15:40
24

Cu ce îți petreci cel mai mult timp în bucătărie? Cu gătitul, desigur! Asta înseamnă că ai nevoie de cele mai bune aparate care să-ți ușureze munca și să facă din rețete...

Tineri din Dorohoi reținuți de polițiști, au lăsat un bărbat fără telefon în preajma sărbătorilor!

astăzi, 15:39
19

Luni, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele a doi tineri, din municipiul Dorohoi, bănuiți de comiterea infracțiunii de t...