Inadvertențe în listele depuse de protestatarii de la Corni, pentru referendum!

Inadvertențe în listele depuse de protestatarii de la Corni, pentru referendum!

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) a verificat datele de pe listele depuse de protestatarii din comuna Corni, care cer organizarea unui referendum pentru schimbarea primarului, dar în cazul a 100 de persoane au fost găsite inadvertențe în ceea ce privește datele personale.

15 reprezentanți ai protestatarilor au mers vineri la prefectul Dan Nechifor pentru a se interesa care este stadiul demersului lor. 

"Au solicitat informații referitoare la stadiul verificării listelor cu alegători depuse de dumnealor și stadiul emiterii ordinului prefectului. Am luat legătura cu cei de la Autoritatea Electorală Permanentă care mi-au confirmat faptul că au verificat listele, sunt ok, mai puțin 100 de cetățeni care au achiesat la protestul dumnealor în ale căror căror serii și număr din cartea de identitate există inadvertențe. Au făcut adresa oficială către cei de la Evidența Populației pentru a verifica cele 100 de persoane urmând ca cel târziu miercuri să îmi parvină răspunsul de la AEP", a declarat prefectul Dan Nechifor,

Scandalul la Corni a izbucnit în prima zi din an, sătenii acuzându-l pe primarul Dorel Dorneanu că nu a vrut să organizeze obiceiurile de iarnă, aducându-i însă și multe alte reproșuri legate de activitatea sa la primărie. 

 

 

Spune-ne opinia ta