Jandarmii de la Bacău aduși la Corni! Accesul autovehiculelor către Primărie a fost restricționat! FOTO

Jandarmii de la Bacău aduși la Corni! Accesul autovehiculelor către Primărie a fost restricționat! FOTO

Străzile din localitatea Corni au început să se umple, din nou, de oameni, fiind pentru a treia zi consecutiv în care localinicii protestează în fața Primăriei, cerând demisia primarului Dorel Dorneanu.

Mai multe echipaje de la Gruparea Mobilă de Jandarmi din Bacău au ajuns încă din cursul nopții la Corni. Jandarmii s-au poziționat la intrarea în curtea Primăriei și nu permit celor care protestează să intre.

De asemenea, a fost restricționat accesul autovehiculelor pe străzile din apropierea Primăriei, polițiștii direcționându-i pe șoferi pe rute ocolitoare. Potrivit oamenilor legii, a fost luată această măsură pentru siguranța participanților la protest, în condițiile în care aceștia stau pe partea carosabilă. Unul dintre localnici a adus o masă pe care a pus-o chiar în mijlocul drumului pentru a strânge semnături în vederea organizării referendumului pentru schimbarea primarului.

"Ieșiți, oameni buni, în stradă să îl dăm jos pe primar. Dacă nu își dă demisia ieșim cu furci și topoare, ca la Revoluție", a spus la un moment dat unul dintre protestatari.

După ce se vor aduna semnăturile necesare pentru referendum, lista va fi depusă la Instituția Prefectului.

Primarul Dorel Dorneanu nu a mai ajuns marți la Primărie. El a fost transferat în cursul nopții la un spital din Iași, după ce i s-a făcut rău. 











 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Moartea cutremurătoare a lui Ionuț în Italia, în noaptea de Paști, într-un container de haine uzate!

astăzi, 13:32
135

Costantin Romeo Ionuț Antonie, tânăr român de 23 de ani, a murit într-un mod tragic duminică noaptea spre luni, în timp ce încerca să sustragă haine dintr-un contain...

El este cel mai scump „fotograf” din Botoșani, o poză depășește 1300 de lei!

astăzi, 12:49
596

Cel mai scump „fotograf” vine din Botoșani. Mai exact, de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.O poză făcută de el îi face pe...

Apă întreruptă și restricții în Dorohoi și alte două localități din județ!

astăzi, 12:25
124

Urmare a avariei produse în zona localității Dolina pe conducta din oțel Ø 600 mm, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani va restricționa furnizarea apei, astăzi 08 mai 2024, încep&a...