Directorul de la Drumuri Județene a revenit la muncă după trei luni de concediu. Ce spune despre demisie!

După trei luni de concediu, directorul Direcției Județene de Drumuri și Poduri (DJDP), din subordinea Consiliului Județean, a revenit la muncă.

Directorul de la Drumuri Județene a revenit la muncă după trei luni de concediu. Ce spune despre demisie!

 Sorin Clim  

Sorin Clim a ținut ca înainte de a-și relua activitatea să aibă o scurtă întrevedere cu președintele Consiliului Județean, Costică Macaleți, care în repetate rânduri și-a manifestat nemulțumirea vizavi de faptul că directorul DJDP stă atât de mult în concediu.

La ieșirea din biroului șefului CJ, Clim a spus că a discutat cu acesta chestiuni organizatorice, iar în ceea ce privește demisia spune că deocamdată nu intenționează să renunțe la funcție, apreciind că și-a făcut bine treaba până acum.

"Am discutat cu dnul. președinte probleme organizatorice ale Direcției de Drumuri. Am avut concediu de odihnă pe care nu l-am efectuat anul acesta în totalitate și nici anul trecut. Când eram în concediu de odihnă a apărut și o problemă de sănătate. Mă întorc din concediu pe postul de director executiv al Direcției Județene de Drumuri și Poduri. Nu mi s-a cerut să îmi dau demisia, nu am avut discuții. Îmi voi da demisia doar dacă starea de sănătate nu îmi mai permite să ocup funcția. Sunt mulțumit de activitatea mea, cu mari greutăți am realizat ce s-a realizat în cei patru ani de când sunt la DJDP, nu am avut un disponibili de bani să se poată face mult mai multe lucrări. Nu poți să fii mulțumit de starea drumurilor din județ la momentul actual dar tot ceea ce s-a făcut pe drumuri eu zic că s-a făcut bine. (...) Sunt funcționar public, am un statut și dacă eu decid să mă retrag mă retrag dacă nu, nu. Nu poți mulțumi pe toată lumea. Se poate să nu îl fi mulțumit în totalitate pe dnul. președinte activitatea mea", a spus Sorin Clim.

De celaltă partre, președintele Consiliului Județean susține că Sorin Clim nu ar trebui să mai conducă DJDP, motiv pentru care o decizie privind soarta acestuia va fi luată după o evaluare. 

"Am avut câteva discuții legate de situația drumurilor județene și ne-am urat reciproc sărbători fericite. Din punctul meu de vedere nu ar mai trebui să rămână la conducerea Direcției. Sunt unele situații care pentru mine nu sunt clare și anume controlul Curții de Conturi de acum 2-3 ani și au de dat niște explicații cei de la Drumuri Județene, au și un proces cu o firmă. Dincolo de acest lucru, nu îmi place poziția domniei sale de a-și lua concediu, fiind primul factor responsabil dintr-o instituție. Nu mi se pare corect și de aceea vom lua atitudine", a precizat președintele Consiliului Județean. 

 

 

Spune-ne opinia ta