Bani primiți de la Guvern pentru drumuri. Unde se va interveni!
BOTOSANI

Bani primiți de la Guvern pentru drumuri. Unde se va interveni!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Cu două zile înainte de Crăciun, Guvernul a alocat fonduri pentru lucrări la infrastructura rutieră, în Hotărârea de Guvern fiind prins și județul Botoșani.

Potrivit președintelui Consiliului Județean, suma primită se ridică la 12,3 milioane de lei, banii urmând a fi folosiți pentru intervenții pe tronsoanele de drum județean care au fost afectate de calamități. 

"Banii îi vom reporta pentru anul viitor și vom proceda ca atare pentru a putea cheltui acești bani în folosul și în interesul drumurilor județene. Vor putea fi folosiți banii pentru drumurile calamitate, distruse. Noi am mai reparat din drumuri dar ca să le punem într-o situație de siguranță cheltuim acești bani. Coșula-Vorona ar fi un drum, Dobârceni până la Ștefănești, Murguța, Hănești spre Dângeni și Dângeni spre Trușești, o porțiune de drum, și mai este Coțușca-Ghireni. Se vor ridica pe SEAP și se va face licitație. Vom face o ședință extraordinară pe 5 sau 6 ianuarie ca să hotărască Consiliul Județean în plen soarta acestor bani", a precizat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean. 

 

Spune-ne opinia ta