Angajații DSPSA au intervenit și marți pe străzile din municipiul Botoșani - FOTO

Angajații DSPSA au intervenit și marți pe străzile din municipiul Botoșani - FOTO
Salariații Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement au acționat și în cursul zilei de marți, cu promptitudine, pentru îndepărtarea crengilor rupte din cauza căderilor masive de zăpadă din ultimele ore în următoarele locații: B-dul G.Enescu, intersecție str.Pacea cu B-dul G.Enescu, zona Tribunalului, Casa Corpului Didactic, străzile P.Rareș, Iuliu Maniu, O.Onicescu nr.5, Șt.Luchian nr.24, Parcul Tineretului.
 
Totodată, pentru a preveni ruperea crengilor din cauza greutății zăpezii, s-a intervenit la curățat (scuturat) coniferele din parcuri, pietonale și median B-dul G.Enescu. 
 
De asemeni, s-au deszăpezit principalele artere și obiective din oraș, cum ar fi: Pietonalul Transilvaniei, Pietonal Bancar, Casa Cărții, Direcția Impozite și Taxe Locale, Primărie, parcuri, terenul de joacă și parcarea aferentă din Zona de recreere de lângă Parcul M.Eminescu.
 
Eugen-Cristian Țurcanu, Directorul D.S.P.S.A. declară că se vor continua acțiunile specifice de iarnă și în alte zone din oraș, pentru siguranța și fluidizarea circulației cetățenilor. (comunicat de presa)













 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
189

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
95

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
104

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...