Ambasadorul SUA in Romania, intalnire cu oficialitatile locale din Botosani! FOTO

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, care a ajuns inca de ieri in municipiul Botosani, s-a intalnit, miercuri dimineata, la Primaria Botosani, cu primarul Catalin Flutur, vicepresedintele CJ Botosani, Liviu Toma, si subprefectul Daniela Beclea. 

Ambasadorul SUA in Romania, intalnire cu oficialitatile locale din Botosani! FOTO

Seful diplomatiei americane a ajuns la intalnirea cu oficialitatile locale putin dupa ora 10:00, fiind intampinat chiar de primarul Catalin Flutur. Hans Klemm a fost supravegheat de agentii de paza, din delegatia sa facand parte trei autoturisme, din care unul american, marca Chevrolet. 

Acesta va avea timp de cateva zeci minute o discutie, in sala de Consiliu Local, cu autoritatile locale, intalnire la care presa nu are acces. Dupa discutiile de la primarie, ambasadorul va participa la o serie de activitati culturale ce vor avea loc la Biblioteca Judeteana. 

In cadrul vizitei la Botosani, ambasadorul Americii a fost si a vizitat Centrul Vechi al municipiului Botosani, dupa care a avut o intalnire si cu conducerea Grupului Elsaco.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Iftime este recunoscător: ”M-a salvat Mailat, minunea asta de copil!” / ”Cu Andone și cu echipa asta mă luptam la orice loc!”

astăzi, 08:08
54

FC Botoșani a trecut de Dinamo, scor 2-1, după un meci nebun. Prima repriză a durat mai bine de o oră, iar în ea Dinamo și-a dat un autogol, a marcat de două ori, dar doar o reușită a fo...

Viața cruntă a unei bunici din Botoșani: ”Oamenii bolnavi nu merită să fie umiliți astfel!” (Foto)

astăzi, 07:42
253

Bătrâna are nevoie de alimente, scutece cu scai mărimea L, produse de igienă (mai ales șervețele umede), haine lejere din bumbac XL (mai ales pantaloni), un pat medical electric sau orice p...

Andone, după victoria cu Dinamo: ”Atmosfera a fost extraordinară. Le mulțumesc suporterilor!”

astăzi, 07:16
214

Antrenorul echipei FC Botoșani, Bogdan Andone, în vârstă de 49 de ani, a oferit câteva cuvinte la finalul meciului.”Dumnezeu ne-a dat punctele înapoi!”&bd...