Zeci de botoșăneni și peste 500 de motociclete, mașini, camioane și tractoare și-au anunțat prezența la mitingul de susținere a autostrăzilor din Moldova

Zeci de botoșăneni și peste 500 de motociclete, mașini, camioane și tractoare și-au anunțat prezența la mitingul de susținere a autostrăzilor din Moldova

Zeci de botoșăneni și peste 500 de mașini din toată regiunea și-au anunțat prezența mâine la mitingul de susținere a autostrăzilor din zona Moldovei. Marșul motorizat și mitingul de protest față de lipsa finanțării autostrăzilor din Moldova sunt organizate de asociațiile „Împreună pentru A8” și „Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei”.

De la Botoşani se va pleca din parcarea din Piaţa Centrală, începând cu ora 10.00,.

“Avem în acest moment confirmate peste 500 de autovehicule, motociclete, camioane, autoturisme, tractoare, care vor ajunge mâine la ora 12.00 la Cristești. Toate coloanele sunt dirijate de către un șef de coloană. Rugămintea noastră este ca cei care ajung în zona Cristesti să rămână  opriți cât mai pe dreapta, în așa fel încât să lăsăm celorlalți participanți la trafic posibilitatea de a circula.

Deasemeni șoferii care participă la marș îi rugăm să nu părăsească mijloacele de transport, deoarece vor primi bannere personale de 1x1 ml cu mesajele clare pentru finanțarea autostrăzilor în Moldova.

Vă rugăm pe toți participanții la acest marș să respectați măsurile de siguranță în trafic și pe cele anticovid. Mmasca este obligatorie.”, a anunțat Cătălin Urtoi, unul dintre organizatorii manifestării.

Marșul motorizat va porni din mai multe orașe ale Moldovei: Iași – Rondul Păcurari, ora 10,00; Suceava – Hotel Mandachi, ora 10:30; Piatra Neamț – Hotel Ceahlăul, ora 10:30; Târgu Neamț – Piața Adormirea Maicii Domnului, ora 11:30; Botoșani – Parcarea Piața Centrală, ora 10:00; Roman – Casa de Cultură, ora 11:00; Bacău – parcarea de la Catedrală, ora 10:00; Vaslui – Peco OMV, ora 8:30; Focșani – Petrom, Bariera Mărășești, ora 8:00.

Mitingul va avea loc la Cristești, la intersecția DN2A cu DJ 15B ce duce spre Târgu Neamț, în jurul orei 12.00.

 

Spune-ne opinia ta