Voluntar din Turcia, gazduit de Asociatia "Renasterea Botosaneana", pentru un stagiu de 6 luni la Botosani

Asociatia "Renasterea Botosaneana" este acreditata de catre Serviciul European de Voluntariat, in cadrul Programului "Tineret in Actiune", al Comisiei Europene, pentru trimitere, coordonare si gazduire voluntari.

Programul "Tineret în Acţiune" este coordonat în România de către Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale (http://www.anpcdefp.ro/) şi de asemenea (www.tinact.ro).

"In acest context, avem in implementare proiectul New Information Era: Eurodesk, in parteneriat cu organizatia TGD Turkey-Publicity Volunteers Association, din Bursa, Turcia. Este un proiect de voluntariat sub auspiciile Serviciului European de Voluntariat", a precizat Nicolaie Claudiu Nanea, presedintele asociatiei.

In cadrul acestui proiect, Asociatia "Renasterea Botosaneana" va gazdui la Botosani un voluntar turc, pentru un stagiu de 6 luni, in perioada 1 februarie – 31 iulie 2012. Acest voluntar se afla deja la Botosani si este implicat in activitati la Centrul de Informare Tineret (pe langa DJST Botosani) si colaboreaza cu o serie de organizatii si institutii din Botosani, cum ar fi, Fundatia "Estuar", Asociatia Culturala "Vis de Artist", Asociatia "B-RIGHT MEDIA", Muzeul Judetean Botosani.

"In calitate de organizatie gazda, suntem interesati de eventuale noi colaborari pentru a imbunatati si dezvolta activitatile stagiului de voluntariat", a copletat Claudiu Nanea.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
115

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

Sâmbătă, 18 Mai 2024
465

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

Sâmbătă, 18 Mai 2024
177

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...