Botosanean arestat preventiv, dupa ce a spart biroul unei societati din Suceava!

Botosanean arestat preventiv, dupa ce a spart biroul unei societati din Suceava!
Un bărbat din comuna Lunca, judeţul Botoşani, a fost arestat pentru 29 de zile după ce a furat bunuri din sediul unei societăţi sucevene, creând un prejudiciu de peste 6.000 de lei.

Ieri la ora 08.00, J.Lucian, de 27 de ani, din comuna Şcheia, administrator la o societate comercială din Suceava, a sesizat faptul că în noaptea de 18 spre 19.03.2012, persoane necunoscute au pătruns prin spargerea unui geam în biroul societăţii, iar din interior au sustras bunuri în valoare de aproximativ 6.300 lei, se arata intr-un comunicat al IPJ Suceava.
 
Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că autorii au sustras trei monitoare LCD, două telefoane mobile, două boxe audio detaşabile, o pereche căşti pentru telefonul mobil, un calculator de birou, un sistem de navigaţie cu tot cu încărcător, două mouse-uri, două tastaturi şi mai multe cabluri de alimentare.

În urma măsurilor întreprinse de poliţişti a fost identificat suspectul de comiterea furtului ca fiind B.Florin, de 33 ani, din comuna Lunca, judeţul Botoşani, care a recunoscut comiterea faptei. Asupra acestuia au fost identificate toate bunurile sustrase din societate, care au fost predate părţii vătămate pe bază de dovadă. În baza probatoriului administrat s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de acesta pentru comiterea unui act material de furt calificat, iar instanţa a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 zile.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspectului. B.Florin a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea lui Felix, un motan jucăuș și iubitor, și a pompierilor eroi care l-au salvat!

astăzi, 22:23
46

Când nu mai sperau să îl găsească în viață, pașii i-au condus spre fântâna vecinilor. Un mieunat stins era de fapt un strigăt de ajutor... Și cum fântâ...

Matematica are viitor! Elevi excepționali premiați la Concursul „Dimitrie Pompeiu” de la Botoșani (Foto, Video)

astăzi, 22:04
234

Competiția, care se adresează elevilor din clasele III-XI, s-a desfășurat sâmbătă, la Școala Gimnazială Nr. 17 din Botoșani.Președintele concursului este, la fel ca în anii t...

Sunați la 112 dacă ați văzut-o pe Petronela-Anca Drăguț, are 17 ani și a dispărut de acasă!

astăzi, 21:10
112

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei tinere, de 17 de ani, din satul Călugăreni Noi, comuna Ungureni, care a părăsit domiciliul la data de 18 mai a.c.,  i...