Video: Circul de pe lume cu gropile din Botoșani. Cel mai bun loc din România pentru a învăța să numeri în limba germană

Video: Circul de pe lume cu gropile din Botoșani. Cel mai bun loc din România pentru a învăța să numeri în limba germană

Olivia, o tânără care ține cursuri de limbă germană pentru începători pe un site educațional, a găsit o metodă complet neconvențională pentru a-și învăța urmăritorii să numere în limba germană.

Iritată de gropile de pe drumurile din județul Botoșani, Olivia a găsit cea mai bună soluție pentru a le integra în cursurile sale de limbă germană: le numără în limba germană și, totodată, îi învață pe români să numere în această limbă.

“Salut, eu sunt Olivia. Bun venit la o nouă lecție de germană. Azi vom învăța să numărăm în limba germană și vom și vizualiza ce învățăm pentru a memora mult mai bine. Tocmai am intrat în județul Botoșani și am observat că aici chiar avem ce să numărăm. Unu, doi, trei, patru, cinci (...) douăzeci, o mie, un milion. Asta a fost lecția de astăzi. Dacă doriți să exersați puteți și voi să veniți aici. Vreau să mulțumesc administrației publice pentru susținerea acordată și pentru această oportunitate unică”, a spus tânăra în scurta lecție de germană pentru începători.

Iată și postarea video făcută de tânără pe pagina sa de Facebook despre o realitate pe care o trăim zi de zi și față de care nu mai avem niciun comentariu.

 

 

Spune-ne opinia ta