Vicepresedintele PNL, cu un picior in curtea PD-L?

Vicepresedintele PNL, cu un picior in curtea PD-L?

FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani

Pleaca sau nu pleaca Relu Tirzioru, primarul orasului Saveni, din PNL? O intrebare la care nici seful sau politic, liberalul Florin Turcanu, nu reuseste sa raspunda foarte clar. Insa, spune Turcanu, primarul de la Saveni are obligatii morale fata de PNL, iar in privinta bugetului primit in acest an, nu are de ce sa se planga.

"Am auzit un zvon ca domnul Tirzioru ar fi avut anumite discutii cu domnii de la PD-L, dar eu nu cred asa ceva, maine l-am invitat la Delegatia Permanenta Judeteana PNL si voi discuta cu el. Dumnealui este vicepresedintele PNL si are obligatie morala fata de acest partid, care i-a fost alaturi. Si el a fost alaturi de partid, si cred ca nu i-ar face bine lui, ca om politic, pentru ca noi avem liberali puternici in Saveni si sunt convins ca tot PNL va castiga Primaria Saveni", spune Florin Turcanu.

Presedintele organizatiei PNL Botosani este dispus sa il sustina pe Tirzioru pentru inca un mandat la Primaria Saveni, insa recunoaste ca va castiga mandatul si cu alt liberal, daca Tirzioru va trece in barca PD-L. 

"Noi ne-am dori sa castigam Primaria Saveni cu Relu Tirzioru, dar daca nu va dori sa castige primaria cu noi, asta este… La ora actuala avem oameni puternici in Saveni care vor sa se inscrie in PNL si ar putea sa-l ajute foarte mult pe Relu Tirzioru in alegerile din 2012, sau ar putea sa-l incurce, daca pleaca. Obiectivul meu e sa castig in 2012 Primaria Saveni cu orice pret", a completat liderul PNL Botosani.

Mai mult, sustine Turcanu, primarul din Saveni nu ar avea de ce se plange, in conditiile in care orasul a beneficiat de un buget indestulator.

"Relu Tirzioru nu are de ce sa fie nemultumit de alocarea bugetului in Saveni, pentru ca a primit suma cea mai mare, de 11 miliarde lei, dintre toti primarii PNL, in conditiile in care la alegerile prezidentiale Saveniul a obtinut 25%, asa ca nu vreau sa intru in polemica", spune Florin Turcanu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
315

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
453

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
581

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...