Reabilitarea Spitalului Judetean va incepe, cel mai probabil, in toamna anului 2010!

Reabilitarea Spitalului Judetean va incepe, cel mai probabil, in toamna anului 2010!

 Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean Botosani  

Presedintee Consiliului Judetean, Mihai Tabuleac, a intrat in posesia unui document oficial primit de la Agentia de Dezvoltare Nord-Est, act care reprezinta acceptarea cererii de finantare pentru reabilitarea Spitalului Judetean Botosani.

"Am ajuns in etapa de precontractare, suntem la licitatia pentru incheierea contractului pentru intocmirea proiectului tehnic, iar dechiderea ofertelor ar trebuie sa aiba loc pe 1 aprilie. Dupa depunerea proiectului tehnic nu mai exista alta etapa decat incheierea contractului  de finantare pe fonduri europene, avand la baza si o vizita in teren a expertilor. Estimez ca in aceasta toamna sunt sanse reale sa se inceapa efectiv lucrarile de modernizare", a declarat Mihai Tabuleac, presedintele CJ.

Valoarea proiectului pentru reabilitarea si modenizarea Spitalului Judetean Mavromati este 14 milioane euro, din care 12 miliaone euro resprezinta fonduri europene,  judetul Botsani trebind sa vina cu o contributie proprie de 2%.

"In cadrul acestui proiect vor fi modernizate spatiile, astfel incat sa corespunda standardelor europene, de asemenea sunt incluse si inlocuirea si reabilitarea tuturor retelelor pentru utilitati, saloanele vor fi redimensionate, in ceea ce priveste numarul de paturi, fiind cate o baie la fiecare salon", a adaugat presedintele CJ.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
1

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29
22

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
33

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...