Urban Serv, cheltuieli salariale de 92 miliarde pe an, pentru cei 360 de angajati!

Urban Serv, cheltuieli salariale de 92 miliarde pe an, pentru cei 360 de angajati!

 FLORIN GHIORGHITA  

Din bugetul societatii Urban Serv, de peste 129 miliarde lei vechi, aproximativ 92 miliarde lei vechi se duc pe cheltuieli salariale, pentru cei 360 de angajati ai societatii.

"La Urban Serv sunt si veniturile societatii destul de bune, si salariile la fel, daca un maturator are salariul brut undeva la 13 milioane lei vechi, adica 10 milioane lei in mana, la care se mai adauga bonuri de masa si celelalte drepturi, ajung in total la 13 milioane pe luna", a spus viceprimarul Florin Ghiorghita.

Cei mai multi angajati sunt la maturat, respectiv 68 de angajati, dar si personal TESA - 40 de angajati. Viceprimarul a spus ca mai sunt angajati pentru piete, cimitire si alte activitati pe care le gestioneaza societatea.

"Ce m-a frapat pe mine a fost ca, la partea de investitii pe anul 2010, aveau alocata suma de 315.452 lei pentru utilaje si pentru o sarpanta la baza de salubrizare", a adaugat Ghiorghita.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

astăzi, 19:12
137

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...

O tânără rănită după ce a căzut de pe bicicletă, ajutată de pompierii militari să ajungă la ambulanță! (Foto)

astăzi, 18:12
79

La caz s-a deplasat, inițial, un echipaj aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. Cadrele medicale au constatat faptul că nu o pot transporta la ambulanță și au solicitat...

Un transformator suprasolicitat a provocat un incendiu la Flămânzi; clădirile din jur, la un pas de dezastru! (Foto, video)

astăzi, 18:03
94

La caz s-au deplasat pompierii de la Punctul de Lucru Flămânzi, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, dar și reprezentanți ai furnizorului de energie electrică. Aceștia au cons...