Un proiect cat 7 ani! Municipiul Dorohoi si-a schimbat infatisarea, dupa proiectul de peste 4 milioane de euro! FOTO, VIDEO

Un proiect cat 7 ani! Municipiul Dorohoi si-a schimbat infatisarea, dupa proiectul de peste 4 milioane de euro! FOTO, VIDEO
Primaria Municipiul Dorohoi a organizat, joi dimineata, conferinta de inchidere oficiala a proiectului "REABILITARE ȘI MODERNIZARE URBANĂ ÎN MUNICIPIUL DOROHOI, finanțat prin Programul Operațional Regional, un proiect ce a schimbat in totalitate fata celui de-al doilea municipiul din judetul Botosani.

Valoarea totală a proiectului este de 20.067.329,76 Lei (aproximativ 4,5 milioane euro), din care 15.896.985,69 Lei reprezintă finanțare nerambursabilă. 

Principalele obiective in cadrul acestui proiect au fost creşterea rolului economic al centrului urban, îmbunătăţirea accesibilităţii şi a legăturilor cu ariile înconjurătoare, creşterea calităţii vieţii şi crearea de noi locuri de muncă, prin reabilitarea infrastructurii urbane, crearea unui mediu favorabil pentru activitățile socio economice prin reabilitarea infrastructurii urbane.

In cadrul acestui proiect s-au facut urmatoarele modernizari:
·      Suprafață parcări modernizate – 3.923,46 mp
·      Suprafață spații verzi modernizate – 1.600,00 mp
·      Suprafață stații de autobuz modernizate – 84,00 mp
·      Suprafață trotuare modernizate – 62.437,23 mp
·      Lungimea rețelei de transport reabilitată – 19,52 km
·      Lungimea rețelei de canalizare din structura stradală reabilitată – 0,81 km
·      Lungimea rețelei de canalizare pluvială – 2,47  km
 

"Dorohoienii au la dispozitie o retea de drumuri modernizata si traficul se poate desfasura in conditii de siguranta. Alaturi de celelalte proiecte pe care le-am implementat in municipiul Dorohoi, nu au facut altceva decat sa aduca Dorohoiul in stadiul pe care il vedem astazi. Daca am vede o fotografie din urma cu sapte ani si vedea cu ce este acum, am vedea transformarile. Acest proiect a fost foarte disputat. Acum suntem la final, lucrarile sunt bune, de calitate si eu pentru aceasta trebuie sa multumesc celor care nu sunt vazuti. Cand ai o echipa buna realizezi si lucruri deosebite", a declarat primarul municipiul Dorohoi, Doroin Alexandrescu.  
 








 

 

Spune-ne opinia ta