Ţi-ai reparat maşina după accident? Vei avea nevoie şi de o inspecţie tehnică

Ţi-ai reparat maşina după accident? Vei avea nevoie şi de o inspecţie tehnică
Guvernul ar putea introduce inspecţiile tehnice obligatorii pentru maşinile accidentate. Astfel, o maşină avariată şi reparată în urma unui accident rutier va trebui să treacă o Inspecţie Tehnică de Siguranţă pentru a primi sau nu dreptul de a reintra în circulaţie.

Inspecţia Tehnică de Siguranţă face parte din setul de măsuri incluse în proiectul Strategiei naţionale pentru siguranţă rutieră 2011-2020.

Potrivit proiectului, orice maşină avariată într-un accident rutier va putea reintra în circulaţie doar dacă va trece de Inspecţia Tehnică de Siguranţă.

Această măsură e menită să scoată de pe şosele maşinile nesigure, dar în proiect nu se specifică cine şi unde va efectua aceste inspecţii.

Alte măsuri incluse în  proiectul Strategiei naţionale pentru siguranţă rutieră sunt: interzicerea dispozitivele de detectare a aparatelor radar, permis provizoriu de conducere sau examene  severe pentru obţinerea permisului de conducere, scrie rtv.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
268

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
290

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
1184

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând școala din ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să...