Viză pierdută pentru contrabandă cu ţigări!

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat în această dimineaţă un autoturism care transporta ţigarete de contrabandă ascunse în aripile spate ale autoturismului. Ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost amendat contravenţional cu 8000 lei.

În această dimineaţă, la Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, s-a prezentat pentru a intra în ţară Vasile R., în vârstă de 51 de ani, cetăţean moldovean, la volanul unui autoturism marca Daewoo, înmatriculat în R. Moldova.

Poliţiştii de frontieră, acţionând în baza unor informaţii, au solicitat organului vamal efectuarea unui control amănunţit asupra autoturismului. Ca urmare a controlului efectuat de echipa mixtă de control, formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, a fost descoperită ascunsă în aripile spate ale autoturismului cantitatea de 9600 ţigarete, marca Winston şi Monte Carlo, timbrate R. Moldova.

Ţigările, în valoare de aproximativ 2200 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei, autoturismul fiind indisponibilizat până la plata amenzii. Poliţiştii de frontieră au luat măsura anulării vizei de intrare în România a cetăţeanului moldovean.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
347

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
370

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
227

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...