Soferitele, "amendate" astazi de politisti cu martisoare! FOTO

Soferitele, "amendate" astazi de politisti cu martisoare! FOTO
Politistii de la rutiera le-au felicitat, astazi, pe doamnele si domnisoarele participante la trafic, oferindu-le cate un martisor si urandu-le o primavara frumoasa.





Actiunea si-a propus sa aduca o raza de bucurie si un zambet pe buzele tuturor soferitelor trase pe dreapta de politisti.

Prima care a avut "ghinionul" să fie oprită de oamenii legii a fost o tînără care tocmai susținea examenul in vederea obținerii permisului de conducere.

Pe lângă marțișoare, șoferitele au primit și sfaturi de la agenții de poliție, și anume să conducă prudent și să respecte regulile de circulație.

Au fost și unele doamne prinse fără centura de siguranță, dar au fost iertate de polițiști.

"Și anul acesta, ca in anii precedenți, în baza parteneriatului cu BCR Asigurari, am continuat să le facem o surpriză placută domanelor din trafic și le oferim câte un mărțișor și le uram o primăvara cât mai frumoasă. Astăzi, pe cât posibil, nu le vom amenda", a spus Ionuț Apostol, purtător de cuvânt Poliția Rutieră.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
18

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
23

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
51

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...