"Împreună rupem barierele pentru autism!" - Primăria Botoșani va fi, astăzi, albastră!

"Împreună rupem barierele pentru autism!" - Primăria Botoșani va fi, astăzi, albastră!

Asociația Părinților Copiilor cu Autism Botoșani va marca în data de 2 aprilie 2018, pentru a V-a oară la nivel local și național, Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, ocazie care militează pentru creșterea nivelului de cunoaștere și conștientizare asupra autismului a publicului larg.

Sloganul "Împreună, rupem barierele pentru autism!" este o chemare la acțiune, cât și o invitație de a îmbunătăți accesibilitatea persoanelor cu autism în viața comunității, ținând cont de nevoile acestora.

În cadrul acestei campanii de conștientizare a botoșănenilor, Primăria Municipiului Botoșani va fi iluminată în culoarea albastru – simbol al autismului în semn de solidaritate față de familiile persoanelor cu autism (ora 20.00) și vor fi lansa lampioane către cer.

"Luni, 2 aprilie 2018, vă puteți îmbrăca sufletul în tihnă, iar de veți alege să purtați albastru ne vom bucura tare!", transmit reprezentantii APCA Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
4

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
295

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
123

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...