Profesor din Botoșani, condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol, dat în urmărire generală

Un fost profesor de la un liceu din Botoșani, condamnat definitiv la 7 ani de închisoare, a fost dat în urmărire generală după ce a fugit din țară, ca să scape de pedeapsă.

Profesor din Botoșani, condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol, dat în urmărire generală

Cristian Constantin Mreană a fost dat în urmărire generală, după ce a dispărut fără urmă acum două săptămâni, când judecătorii l-au condamnat definitiv la 7 ani de închisoare pentru viol.

Individul, astăzi în vârstă de 54 de ani, a violat în 2018 o elevă de 15 ani, după ce a dus-o într-o pădure.

Potrivit Poliției Române, ”la data de 08.06.2023 Judecatoria Botosani a emis mandatul de executare 528, cel în cauză fiind condamnat la 7 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol”.

Conform anchetei, în anul 2018, victima, care avea pe atunci 15 ani și îi era elevă, i-a cerut profesorului o adeverință de transfer la o altă școală, moment în care i-a spus fetei să îl însoțească să vadă un teren din apropierea școlii.

Individul a luat-o cu mașina și a oprit într-o pădure, la marginea orașului, și a violat-o. Fata i-a povestit apoi unui psiholog de pe internet care i-a anunțat părinții și așa a început ancheta.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, individul trebuie să plătească și 15.000 de euro daune morale și 14.000 de lei cheltuieli de judecată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacol de magie, iluzii și umor la Teatrul „Vasilache” Botoșani! (Foto)

astăzi, 19:45
6

Teatrul „Vasilache” îi invită pe cei mici, sâmbătă, 18 mai 2024, de la ora 11:00, să vizioneze un spectacol de divertisment prezentat de trupa Stoneli – Circul Magic ...

A fost prelungit termenul de înscriere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă!

astăzi, 19:02
29

Odată cu prelungirea termenului de înaintare a cererii de înscriere, s-a prelungit și perioada de depunere a dosarelor de recrutare, noua dată - limită fiind 24 mai 2024.În s...

„Micul Prinț”, un spectacol pentru toate vârstele, se joacă două zile la Teatrul „Vasilache” Botoșani!

astăzi, 18:03
53

În această săptămână, publicul botoșănean iubitor de teatru poate viziona spectacolul „Micul Prinţ” la Teatrul „Vasilache”  în zilele de joi, 16 m...