Prezența unui urs în preajma unui comune din Botoșani a fost semnalată prin RO-ALERT!

Salvatorii botoșăneni au transmis avertizare prin sistemul RO-ALERT și cetățenii trebuie să respecte indicațiile pe care autoritățile le-au oferit.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a transmis mesaj RO Alert pentru locuitorii din Vorona, Copălău, Coșula, Cristești,  Flămânzi, Tudora și Frumușica.

Cetățenii sunt sfătuiți să evite deplasarea în zonă, dacă nu este absolut necesară și să păstreze distanța față de animal.

De asemenea, oamenii nu trebuie să încerce să se fotografieze cu el sau să îl hrănească.

Protejați animalele din gospodărie, fără să se expună pericolului”, este un alt sfat oferit de reprezentanții ISU Botoșani.

Știri Botoșani a scris despre prezența ursului în județul Botoșani în prima parte a acestei zile. Citește Urs în preajma unui oraș din Botoșani, autorități în alertă! Marius Havriș: „Am solicitat informarea populației”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Măsuri luate și de polițiștii de frontieră în contextul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva!

astăzi, 15:57

În perioada premergătoare și pe timpul celebrării religioase a Sfintei Cuvioase Parascheva, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a luat măsuri pentru î...

Pas cu pas spre viitor: Daruri pentru elevii din două sate botoșănene!

astăzi, 15:15

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, începând cu anul 2015, este derulat Proiectul de sprijin al elevilor din satele Tocileni ș...

Mașini ridicate în Botoșani și șoferi sancționați de polițiștii locali! (Foto)

astăzi, 14:40

Polițiștii locali botoșăneni, cu atribuții în domeniul circulației rutiere, au desfășurat activități pentru verificarea respectării prevederilor legale, privind circulația pe drumuri...