Posturi vacante în cea mai mare unitate sanitară din Botoșani!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani a publicat lista locurilor de muncă vacante în județ în această săptămână.

Posturi vacante în cea mai mare unitate sanitară din Botoșani!

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, la data de 1 aprilie, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani sunt înregistrate 384 locuri de muncă vacante.

Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru cei cu studii medii, mai exact 349, pentru cei cu studii superioare fiind vacante doar 35 de locuri de muncă.

De asemenea, pentru persoanele calificate sunt disponibile un număr de 323 de posturi, iar pentru cei necalificați sunt vacante doar 61 de job-uri.

Printre posturile vacante se regăsesc mai multe și în domeniul sanitar. De exemplu, Spitalul Județean „Mavromati” organizează concurs pentru ocuparea unui număr de patru posturi de medic specialist pe medicină internă. Un loc este disponibil pentru Botoșani, două pentru Secția Exterioară Săveni și unul pentru Darabani.

Cei interesați de acest concurs trebuie să aibă studii superioare, oferindu-se un salariu de 12.182 lei. Concursul se va derula în perioada 15 aprilie – 15 mai. Durata încadrării este pe perioadă nedeterminată, cu program de muncă de șapte ore pe zi.

Oferta este valabilă până pe 12 aprilie.

În plus, se mai caută medic specialist pe radiologie imagistică medicală pentru care sunt necesare studii superioare. Salariul este de 12.182 de lei, iar programul de muncă este de șase ore pe zi.

De asemenea, AJOFM organizează și cursuri de calificare, fiind disponibile 34 de locuri pentru cofetar, cameristă și femeie de serviciu.

Lista completă cu locurile de muncă vacante în județul Botoșani poate fi accesată AICI.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
167

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
934

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
456

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...