Doliu în presă, o jurnalistă a murit la doar 46 de ani. ”Era de ani de zile într-o luptă contracronometru!”

”Nici nu mi-o amintesc decât muncind, întrebându-se cum să rezolve problemele care se adunau și se tot adunau, toate pe umerii ei”.

Doliu în presă, o jurnalistă a murit la doar 46 de ani. ”Era de ani de zile într-o luptă contracronometru!”

Ana Maria Rebegia, directorul ziarului Ceahlăul, din Piatra Neamţ, s-a stins la doar 46 de ani. ”Există refuzul de a crede că la 46 de ani un om atât de activ și de inimos, poate pleca atât de fulgerător”, a scris o colegă din presă.

Ana Maria Rebegia s-a stins din viață din cauza unui infarct miocardic. Inima ei a cedat fără ca înainte să manifeste vreun simptom vizibil, care s-o fi pus în alertă.

„Ne este greu să găsim cuvintele potrivite acum când am aflat că Ana Maria ne-a părăsit pentru totdeauna la doar 46 de ani. O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de familie. Sincere condoleanţe!”, a transmis redacția Ziarului Ceahlăul.

”A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Dumnezeu să vă dea putere și să vă ofere mângâiere în acest moment dureros!”, este un alt mesaj de condoleanțe.



„Ana era de ani de zile într-o luptă contracronometru în a ține pe piață ziarul Ceahlăul, zi și noapte preocupată de cum să nu abdice. Nici nu mi-o amintesc decât muncind, întrebându-se cum să rezolve problemele care se adunau și se tot adunau, toate pe umerii ei. Ieri, când am văzut-o pentru ultima oară, își punea aceeași întrebare, ce să mai facă!!! ”Nu știu ce să mai fac, unde să mă mai duc!” Acolo unde te-ai dus atât de repede, să-ți fie eternitatea lumină, Ană dragă!”, a scris și Mariana Oltean Tudose, de la Viața Nemțeană.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
34

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...

Calendar ortodox: Cinstim astăzi Învierea Domnului (Sfintele Paşti)

astăzi, 07:58
6

Numim sărbătoarea de azi Paști, după cuvântul care în vechiul grai evreiesc însemnează trecere; fiindcă aceasta este ziua în care Dumnezeu a adus, la început, lumea...

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
218

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...