Peste 70 de sancțiuni aplicate în ultimele 24 de ore la Botoșani persoanelor care nu purtau mască de protecție

Peste 70 de sancțiuni aplicate în ultimele 24 de ore la Botoșani persoanelor care nu purtau mască de protecție

În ultimele 24 de ore polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

Polițiștii au anunțat că sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii, jandarmii, pompierii militari, polițiștii locali și reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

“Astfel, polițiștii botoșăneni au derulat atât în mediul urban cât și rural, acțiuni de verificare a măsurilor sanitare vizând combaterea răspândirii noului virus SARS-CoV-2: au fost verificate 97 de obiective și 84 de mijloace de transport în comun.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 78 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 15.000 de lei.

Dintre acestea, 72 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau masca de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu”, au comunicat polițiștii de la Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta