Pensionarul "antiprotest": "M-am saturat de ceea ce vad la televizor, atata ipocrizie, demagogie, rautate!"-FOTO

Pensionarul "antiprotest": "M-am saturat de ceea ce vad la televizor, atata ipocrizie, demagogie, rautate!"-FOTO
Un pensionar in varsta de 61 de ani, din Botosani, a ales sa protesteze impotriva actualilor parlamentari, dar si a celor care ies in fiecare seara in Piata Revolutiei.

Barbatul spune ca s-a saturat sa vada atata "ipocrizie si demagogie", dar si falsitatea oamenilor politici.





Serban Grigoriu este fost inginer mecanic, el lucrand la IUPS. In prezent este pensionar si spune ca, dupa atatia ani munciti, are o pensie de doar 614 lei.

Barbatul a stat, marti, cateva ore pe Pietonalul Unirii, cu o pancarda atarnata de gat si spune ca protestul sau este unul pasnic, pentru ca nu vrea sa deranjeze pe nimeni si se teme sa nu fie amendat.

"Sunt pensionar, sunt bolnav si nu am ce face altceva decat sa ma uit la televizor. M-am saturat de ceea ce vad la televizor, atata ipocrizie, demagogie, rautate, cuvinte urate. Omul nu mai stie ce este omenia. Dumnealor, care sunt votati in Parlament, nu se duc la lucru. De fapt se duc, semneaza condica sa ia salariile, spun ca doneaza, unde, cand, cui? Protestez impotriva demagogiei si a ipocriziei si a rautatii. Oamenii trebuie sa fie buni", a spus Serban Grigoriu.

Pensionarul este nemultumit si de atitudinea celor care protesteaza in strada, inca de la mijlocul lunii ianuarie.

"De fapt, protestul meu este un antiprotest. Pe de o parte impotriva celor alesi, care nu merg la munca, si de pe de alta parte impotriva celor care ies in strada si spun cuvinte urate", a completat batranul.

Botosaneanul spune ca va mai iesi si in zilele urmatoare in strada, daca starea de sanatate ii va permite. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
69

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
337

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
61

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...