Pățania unui botoșănean, după ce a contestat rezultatul la examenul auto: ”Ai crede că a câștigat omul, nu?”

Un bărbat din Botoșani nu a fost mulțumit de rezultatul obținut la proba practică a examenului pentru obținerea permisului auto. Astfel că a depus contestație. Ce s-a întâmplat după ce autoritățile au trecut la verificarea probei?

Pățania unui botoșănean, după ce a contestat rezultatul la examenul auto: ”Ai crede că a câștigat omul, nu?”

Bărbatul a susținut proba practică pentru obținerea permisului auto de conducere pentru categoria CE. Doar că rezultatul nu l-a mulțumit deloc și, în consecință, a depus contestație.

Pățania botoșăneanului a fost relatată de eblogauto.ro. ”Domnul din Botoșani s-a simțit nedreptățit la susținerea examenului practic pentru obținerea permisului auto de conducere pentru categoria CE. Astfel că a contestat rezultatul la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Auto Botoşani”, relatează sursa citată.

În urma vizualizării înregistrării video a probei practice, reprezentanții Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări Auto Botoşani au recunoscut că există diferențe între greșelile comise de candidat și cele consemnate de examinator. ”Astfel că domnului reclamant i s-a oferit șansa să susțină din nou examenul, în termen de 30 de zile. Ai crede că a câștigat omul, nu? Mai e!”.

Nici de data aceasta botoșăneanul nu a fost mulțumit. Astfel că el a solicitat autorităților să îi elibereze permisul, ”pentru că el considera că îl merită”.

”S-au uitat din nou autoritățile pe înregistrări și au constatat că a mai existat o eroare, aceea că proba nu a durat cel puțin 45 de minute, cum cerea legea, ci numai circa 35. Prin urmare, s-a hotărât ca domnul să mai fie evaluat încă zece minute și, după completarea evaluării, dacă va merita, va primi permisul”, dezvăluie în continuare eblogauto.ro.

Amintim că proba practică pentru obținerea permisului categoria C, CE constă în conducerea autoturismului școală în traseu timp de minimum 45 de minute, timp în care trebuie efectuată o manevră specială, constând în mersul pe direcția înapoi, astfel încât să realizeze descrierea unei curbe prestabilite.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
667

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
177

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
456

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...