(P) Bunătăți Domnești la Botoșani FOTO

(P) Bunătăți Domnești la Botoșani FOTO

Bunătăți Domnești - cofetărie - patiserie - simigerie este de acum deschisă tuturor locuitorilor Botoșaniului, tuturor iubitorilor de bun și gustos - pentru o clipă de răsfăț.

Joi, 8 aprilie s-a deschis in Bulevardul Mihai Eminescu Nr. 64, vis-à-vis de Judecatoria Botosani, cofetaria Bunătăți Domnești, unde se pot gasi produse proaspete de patiserie realizate de peste 20 ani după rețete tradiționale românești, dar și prăjituri selecte, românești, tradiționale sau internaționale, nelipsitele plăcinte Poale-n brâu, alivenci, binecunoscute în întreaga țară.

Lucrate manual, numai cu ingrediente naturale, de cea mai bună calitate,  în laboratoarele proprii în care se plămădește renumitul Cozonac Domnesc și  în care sunt create delicioasele torturi de la Cofetăria MAMI.

Joi, vineri, sâmbătă și duminică (8, 9, 10 si 11 aprilie a.c.), primii 200 de clienți care cumpără de o valoare egală sau mai mare de 50 de lei (pe un singur bon fisscal) primesc gratuit un  COZONAC DOMNESC de post cu multă umplutură delicioasă de nucă, rahat, și stafide.

































(P)

 

Spune-ne opinia ta