Începe sistematizarea zonei de la ansamblul de locuințe de pe strada 1 Decembrie din Dorohoi

Începe sistematizarea zonei de la ansamblul de locuințe de pe strada 1 Decembrie din Dorohoi

Un amplu proiect a fost scos la licitație de administrația municipiului Dorohoi. Localitatea crește și se dezvoltă iar acum își dorește sistematizarea pe verticală și execuția de lucrări la Ansamblul de locuințe de pe strada 1 Decembrie.

Anunțul de achiziție a fost făcut pe SEAP, platforma electronică care asigură transparența procesului și procedurilor de achiziții publice, iar în total, lucrarea este în valoare de 2365463.36 de lei.

Lucrările propuse prin proiect vizează terasamente, realizare rețelei de străzi și platforme carosabile în teren, realizarea canalizării pluviale, realizarea de parcări autovehicule, amenajarea și dotarea locurilor de joacă pentru copii (complex de joaca), realizare de alei de acces din pavele din beton vibropresat, realizare de spații verzi, amenajarea și dotarea aleilor de promenade în parc și a spațiilor verzi, amplasare de mobilier urban, precum bănci, coșuri de gunoi, rastel biciclete, pergola, cișmea de apă, în timp ce vegetația va fi formată din arbori și arbuști.

Termenul de depunere a ofertelor a fost stabilit pentru data de 29.04.2021.

 

Spune-ne opinia ta

Articole similare