O soferita din Botosani a lovit o tanara, i-a cerut sa nu anunte Politia, dupa care a fugit!

O soferita din Botosani a lovit o tanara, i-a cerut sa nu anunte Politia, dupa care a fugit!
O tanara in varsta de 18 ani a ajuns, luni la amiaza, la spital, dupa ce a fost lovita de o masina, la volanul careia se afla o femeie in varsta de 50 de ani.

In jurul orei 12.50, mama tinerei accidentate a sesizat poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Corni cu privire la faptul că fiica sa, in varsta de 18 ani, în timp ce se deplasa spre şcoală, a fost victima unui accident de circulaţie produs pe DJ 208 C, în jurul orei 12.10, iar conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Biroului Rutier Botoşani, care au stabilit că în jurul orei 12.10, în timp ce partea vătămată se deplasa regulamentar pe DJ 208C, în localitatea Vorona, a fost acroşată de un autoturism al cărui conducător auto a efectuat o manevră neregulamentară de depăşire.

Din cercetările efectuate a rezultat de asemenea că după producerea accidentului, conducătorul auto (despre care s-a stabilit că era o femeie) a oprit autoturismul, solicitându-i părţii vătămate să nu anunţe poliţia despre producerea accidentului iar cadrelor medicale aflate la faţa locului să declare că leziunile suferite de victimă au fost cauzate de căderea pe gheaţă, după care a părăsit locul faptei.

Continuarea investigaţiilor a condus la identificarea şi depistarea la scurt timp a autoturismului implicat în accident, care era condus pe Şoseaua Iaşiului din municipiul Botoşani de către Paulica Cotovanu de 49 de ani, din municipiu, sotul soferitei vinovate.

Acesta a declarat că la data şi ora producerii accidentului, la volanul autoturismului se afla sotia sa, Doinita Cotovanu, de 50 ani, din municipiul Botoşani, aceasta recunoscând implicarea în evenimentul rutier.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Botoşani, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

"Doinita C. este cercetată sub aspectul săvârsirii infractiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat vătămarea integrităţii corporale a unei persoane, fără încuviinţarea organelor de poliţie", a declarat insp. pr. Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
19

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
141

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
506

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...