Florin Turcanu: "Mi-am scris demisia! Mergem la urne"

Florin Turcanu: "Mi-am scris demisia! Mergem la urne"

 FLORIN TURCANU, deputat de Botosani, lider PNL Botosani  

Mai multi parlamentari ai PNL au anuntat luni seara ca isi vor da demisia, faptul fiind confirmat de liderul PNL Botosani, Florin Turcanu. Deputatul botosanean a spus ca s-a luat in calcul si greva parlamentara, insa in final s-a optat pentru demisia parlamentarilor PNL.

"Mi-am scris demisia, la fel cum au procedat si colegii mei, si am lasat-o la grup, sa o depuna cand se va hotari de comun acord. Eu am plecat din Bucuresti, merg la Iasi. Am avut grup comun, si s-a mai discutat si intrarea in greva parlamentara, sa predam masini, chei, camere, dar 99% au votat pentru demisie. Este o solutie, in conditiile in care actuala clasa politica aflata la putere a pus mana pe poporul roman, e lipsita de bun simt si se teme de urne si de cetateni. Mie nu imi este frica de popor, si voi veni in mijlocul oamenilor. Nu am tinut la scaun sau la functie. Vom strange semnaturi, sa le dovedim (celor aflati la putere, n.red.) ca oamenii nu ii mai vor. Mergem la urne si lasam la latitudinea poporului. Sper ca si ceilalti sa procedeze la fel, sa isi dea demisia. Cetatenii ii vor acasa", a declarat pentru Stiri Botosani deputatul liberal Florin Turcanu.

Presedintele PNL Crin Antonescu a spus ca mai multi parlamentari liberali, in frunte cu deputatul Ludovic Orban, i-au inmanat demisia din Parlament, urmand sa ramana la latitudinea sa cand sa le utilizeze.

Informatiile anterioare declaratiilor lui Antonescu aratau ca deputatul liberal Ludovic Orban a anuntat luni ca incepand cu data de 1 februarie doreste sa demisioneze din Parlament si si-a aratat speranta ca si alti colegi de partid il vor urma.

Surse pentru Mediafax au mentionat ca, indiferent care va fi decizia partidului, pozitia lui Orban de a demisiona din 1 februarie este irevocabila.

Si Adriana Saftoiu si-a dat demisia, dupa cum a confirmat la B1 Tv. Mai mult, ea a anuntat ca indiferent de decizia USL, ea va demisiona oricum de la 1 februarie.

Alina Gorghiu, deputat PNL, a confirmat ca majoritatea parlamentarilor liberali si-au scris demisiile si le-au depus la presedintele Crin Antonescu.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
49

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
243

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
100

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...