Noul prefect de Botoșani despre șeful IPJ: „Nu am niciun motiv să îi cer demisia” (video)

Prefectul Dan Nechifor a depus jurământul de credință în urmă cu aproape două săptămâni.

Dan Nechifor, trimisul Guvernului în teritoriu, a fost întrebat ce părere are despre colaborarea cu șeful Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, cms. șef Tudor Costîn.

Având în vedere că Dan Nechifor are doar două săptămâni de când ocupă funcția de prefect, acesta s-a rezumat la a spune că a colaborat mereu bine cu toți șefii IPJ. Dan Nechifor a mai ocupat această funcție și în trecut, mai precis de două ori.

„Eu am colaborat bine cu toți șefii IPJ și, cred că, nu am ratat nici unul. Inclusiv cu actualul șef al IPJ Iași, cu domnul Gâtlan, am colaborat bine. Având în vedere perioada scurtă de când am venit, de o săptămână, nu pot spune că am colaborat greu, dificil sau bine”, a declarat Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani.

Dan Nechifor mai spune că relația dintre prefect și șefii structurilor MAI și MapN trebuie să fie bazată pe comunicare.

„Părerea mea este că, cel mai important într-o relație pe care o are prefectul cu structurile Ministerului Afacerilor Interne și cu Ministerul Apărării Naționale este comunicarea”, a adăugat Dan Nechifor.

De asemenea, actualul prefect al județului Botoșani spune că nu are motive să îi ceară demisia comisarului șef Tudor Costîn.

De când am venit eu nu am niciun motiv să îi cer demisia”, a completat trimisul Guvernului în teritoriu.

Acest aspect a fost adus în discuție după ce Cristian Alexuc, om de afaceri în Botoșani, tatăl băiatului bătut în zona Centrului Vechi de o gașcă de minori, i-a solicitat public demisia lui cms. șef Tudor Costîn.

Șeful IPJ Botoșani a făcut anumite declarații care l-au determinat atât pe Cristian Alexuc să recurgă la această decizie, fiindu-i alături mai mulți cetățeni.

Citește și Lovitură în instanță: Minorii care l-au bătut pe Cris, arestați din nou!

Jupiter Borcoi: ”Vreau să cer iertare tânărului Cris și familiei lui!” / ”Să nu aruncăm anatema asupra întregii comunități rome!”

Tatăl lui Cris, băiatul bătut în zona Centrului Vechi, confruntare față în față cu șeful IPJ Botoșani. „Copilul meu a fost tratat ca un golan care a avut o altercație cu alți golani”

Videoclip scandalos cu o gașcă de tineri din Botoșani, versuri cu amenințări: „Noi suntem Centrul Vechi și vă dăm cu macete în cap”

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Secții de votare dublate în unele școli din Botoșani din cauza reabilitărilor. Prefect: „Nu cred că ar trebui să fie probleme” (video)

Thursday, 26 September 2024

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat faptul că în unele unități de învățământ vor fi dublate secțiile de votare. Asta pentru că în 14 școli din mun...

Modificări pentru unii clienți ai Serviciului de Permise din Botoșani, despre ce este vorba! (video)

Thursday, 26 September 2024

Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, a anunțat faptul că a fost emis un ordin la nivel național cu privire la Serviciul Public Comunitar Regim Permise și Înmatricularea Vehiculelor ...

Mai mulți salvatori botoșăneni pleacă la Galați să ajute victimele inundațiilor! (foto, video)

Thursday, 26 September 2024

Joi spre orele amiezii, 50 de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al județului Botoșani pleacă spre zonele afectate de inundații din jude...