Monstru cu chip de om: A infipt cutitul in pieptul celei care i-a dat viata! FOTO

Monstru cu chip de om: A infipt cutitul in pieptul celei care i-a dat viata! FOTO

 Femeia acuzata ca si-a ucis si transat mama  

Femeia care si-a ucis mama si apoi a transat-o a fost din nou audiata, vineri dimineata, de procurori. Ea urmeaza a fi prezentata in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva, fiind acuzata de omor calificat si profanare de cadavre.

Desi, initial, suspectul principal a fost nepotul femeii transate, ulterior mama sa si-a recunoscut fapta in fata procurorilor.

Femeia a marturisit crima in urma unor confruntari directe, organizate in cursul zilei de joi, si dupa efectuarea unor teste cu aparatul poligraf.

Cu sange rece si cu sadism rar intalnit la o femeie, dupa ce a comis oribila crima, a cumparat manusi, var si clor, pentru a sterge urmele, dar si sacii menajeri si sacosele in care au fost puse parti din corpul mamei sale.

Pe fondul unor discutii in contradictoriu intre mama si fiica, legate de o locuinta, femeia a luat un cutit si a injunghiat-o de mai multe ori in piept pe cea care i-a dat viata.

Dupa ce a ucis-o, femeia a transat cadavrul, iar parti din corp au fost imprastiate pe un camp de la iesirea din municipiu, catre Suceava.

Desi crima s-a produs pe data de 24 ianuarie, aceasta a fost descoperita abia pe data de 6 februarie, atunci cand un vecin din caminul unde locuieste fiica a vrut sa remedieze o defectiune aparuta la o conducta de apa de la subsolul imobilului. El a gasit in subsol trunchiul batranei.





Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani au dispus joi dupa-amiaza retinerea pentru 24 de ore a Tamarei Ailoaie.

De asemenea, fiul femeii retinute, Constantin Ailoaie, in varsta de 32 de ani, este acuzat de favorizarea infractorului, fiind cercetat in stare de libertate.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

astăzi, 18:51
88

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

astăzi, 18:02
210

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 17:08
49

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...